Anderen over Leeftekens

georginne

“Ellen heeft mij geholpen om mijn verhaal over mijn leven op Java op te schrijven in dit boek. Het gaat over mijn jeugd daar, de reis naar Nederland en mijn verdere leven hier. Het was heel fijn en leuk om te doen.” 

Georgine Hinne, Groesbeek

theovoorkant

 “Jaren geleden was ik al van plan om een deel van mijn leven op schrift te stellen, met name mijn jeugdjaren. Het kwam er maar niet van. Totdat  ik de website van Ellen Willems vond. Ik heb contact met haar gezocht en een afspraak voor overleg  gemaakt. Het klikte tussen ons en we hebben een plan opgesteld om verder te gaan. Voor een  goede beschrijving van je leven heb je externe hulp nodig. Het boek moet er ook nog aantrekkelijk uitzien. Denk aan indeling van de teksten, de vormgeving , het plaatsen van de foto’s. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Ellen en het boek ziet er prachtig uit. Mijn familie en vrienden zijn er ook blij mee. Het  boek geeft mij veel voldoening, omdat mijn wensen op dit gebied nu afgerond zijn.”

Theo de Kleer, Ede

 

Herman_WEB

“Met het schrijven van mijn boek heb ik via internet bij Leeftekens.nl schrijfster Ellen ontmoet die mij geholpen heeft om een boek op een goede manier te schrijven. Wieke heeft mij verder geholpen om mijn levensverhaal op te schrijven. Dit is  met veel geduld en liefdevol naar volle tevredenheid gedaan. Als ik een of ander anders wilde, werd dat keurig opgelost. Daarna kwam ik weer bij Ellen terecht die samen met de geweldige ontwerper Maurice een prachtig geheel heeft gemaakt. Chapeau!”

Herman Sommer, Enschede