Je eigen leven in een boek

 

 

Voor geliefden
Ik kan je levensverhaal vastleggen voor je kinderen, kleinkinderen en geliefden in een mooi boek. Het is jouw eigen levensverhaal in woorden en beelden. Met veel respect voor je eigen woorden en manier van uitdrukken en door jou gekozen illustraties en foto’s. Hoe is je leven verlopen? Wie ben je? Welke keuzes heb je gemaakt?

Jouw herinneringen
In gesprekken die ik met je voer, komen vele onderwerpen aan de orde. Jouw herinneringen aan vroeger, je kindertijd en jeugd, je schoolperiode en de tijd dat je ging werken, verliefd werd en misschien een gezin stichtte. Wat zijn je dromen, wensen, wat is je boodschap? En wat is je lievelingsmuziek, je mooiste reis, wat eet je het liefste? Het boek kan chronologisch opgebouwd zijn. Maar ik kan ook een bepaald onderwerp meer aandacht geven. Jij kiest de onderwerpen.

Persoonlijk boek
De gesprekken leveren een boek op met een persoonlijk levensverhaal. Heel veel is mogelijk. Zoals het toevoegen van een handgeschreven brief, foto’s of een mooie recente portretfoto op de omslag. Ook kan je voor bijvoorbeeld je kinderen een aparte versie laten maken met een eigen hoofdstuk of brief.

 

 

Mail voor meer informatie